Als medewerker van DEKRA ben je onderdeel van een enthousiast team. Samen werken wij elke dag aan arbeidsveiligheid en daarmee vervullen we een belangrijke rol voor onze klanten.

We vinden het belangrijk om te denken vanuit onze klant en om te denken aan onze medewerkers. Dat betekent dat we altijd kijken hoe we de beste mogelijke bijdrage aan onze klanten leveren en hoe we de best mogelijke werkgever voor onze medewerkers zijn.

Kom jij bij ons werken? Dan hoor je er gelijk bij en vertrouwen wij op jou. We helpen je in het kiezen van je eigen pad binnen onze organisatie. Daar hoort bij dat we je ontwikkeling stimuleren en ondersteunen. Je krijgt bijvoorbeeld de kans om trainingen en cursussen te volgen om nog meer te leren binnen jouw vakgebied. Wij zitten vol ambitie en we zoeken collega’s die hierbij passen.  

We vinden het belangrijk dat ambitie en hard werken hand in hand gaan met werkplezier. Er heerst bij ons een goede werksfeer en we hebben leuke en gevarieerde opdrachten voor je bij interessante organisaties.

Als medewerker van DEKRA werk je bij de marktleider op het gebied van Industrial Safety. We zijn een grote organisatie, die het belangrijk vindt dat er goed voor je wordt gezorgd. Naast een marktconform salaris, bouw je bij ons op jaarbasis 26 vakantiedagen op, krijg je de beschikking over een leaseauto en krijg je vanwege je mobiele functie een netto onkostenvergoeding.

Kortom, allemaal goede argumenten om te kiezen voor een dienstverband bij ons. Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

: