Winnen door samenwerking Arbo Support is in juni 2018 overgenomen door DEKRA. Met ingang van 1 januari 2020 verdwijnt de naam Arbo Support en gaat het bedrijf verder onder de naam van het moederbedrijf. Frédéric Schmitt is Executive Vice President (EVP) van de regio Noordwest-Europa van DEKRA. Klanten van Arbo Support kunnen ook in de toekomst rekenen op kennis, kwaliteit, snelheid en service, verzekert hij.

 Voordat hij op 1 januari 2019 aantrad in zijn nieuwe functie, was Schmitt zeven jaar managing director van DEKRA Automotive Solutions in Frankrijk. Arbo Support valt onder zijn verantwoordelijkheid als EVP Noordwest-Europa. “Arbo Support is een prachtige organisatie. Ik ben blij dat we het bedrijf aan de DEKRA-familie hebben kunnen toevoegen.”

Wat is uw betrokkenheid bij Arbo Support?

Mijn rol is om verschillende bedrijven van de DEKRA-familie optimaal te laten samenwerken. DEKRA’s ambitie is om in 2025 dé ‘global partner for a safe world’ te zijn. Het portfolio van Arbo Support sluit daar heel goed bij aan. Door de diensten en expertise van Arbo Support te integreren in ons aanbod, kunnen we klanten beter bedienen.

Waar zit de synergie tussen Arbo Support en DEKRA?

Achter Arbo Support staat een krachtige organisatie die klanten ook op andere manieren kan helpen hun veiligheid te optimaliseren. Klanten hebben nu één adres voor alle vragen rond veiligheid; strategisch, tactisch en operationeel.

Wat zien klanten als ze kennismaken met DEKRA?

DEKRA heeft een enorme ervaring met testen, inspecteren en certificeren. We zijn expert in veel disciplines die met veiligheid te maken hebben. Van voertuigkeuringen tot inspecties van gebouwen en fabrieken. We testen en certificeren producten en systemen, verzorgen trainingen en adviseren over veiligheid. Samen hebben Arbo Support en DEKRA meer inzetbare medewerkers en een bredere expertise. Daardoor kunnen we klanten nog betere oplossingen bieden.

Hoe zorgen DEKRA en Arbo Support ervoor dat de synergie ook uit de verf komt?

Samenwerking. Je kunt met een team een wedstrijd alleen winnen als je echt samenwerkt. Er is niet één persoon die alle vaardigheden, ervaring en informatie heeft om zelfstandig een project tot een succes te maken. Het komt aan op teamwork en het delen van een gezamenlijk doel. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, kun je winnen door samenwerking.

Arbo Support heet vanaf 1 januari DEKRA. Wat gaan klanten daarvan merken?

Klanten kiezen Arbo Support om zijn kennis en ervaring op het gebied van veilig werken en vanwege de kwaliteit, snelheid en service van zijn dienstverlening. Dat koesteren we en verbeteren we waar mogelijk. Ook de vaste contactpersonen blijven. DEKRA werkt vanuit andere units voor een deel al in de sectoren waar Arbo Support zich op toelegt. Wij kunnen klanten een breder pakket aan services aanbieden. Daarnaast kunnen klanten profiteren van onze wereldwijde expertise en ons brede aanbod aan veiligheidsdiensten.