Na dertig jaar verdwijnt de vertrouwde naam Arbo Support. Relaties doen vanaf 1 januari 2020 voortaan zaken met DEKRA. Bij het bedrijf werken nog dezelfde mensen die met dezelfde inzet staan voor doordachte adviezen en deskundig projectmanagement om de veiligheid bij onze klanten te bevorderen. Maar nu hebben we de kracht achter ons van een multinational met bijna honderd jaar ervaring. En dat mag ook in onze naam naar voren komen.

Met een vleugje weemoed, maar ook met bevlogenheid en enthousiasme gaan we de nieuwe tijd in. Vastbesloten om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren over veiligheidsvraagstukken. Gemotiveerd om nog betere trainingen en opleidingen te bieden om de veiligheid in organisaties te waarborgen. Wetende dat we geen middelgroot bureau meer zijn, maar onderdeel van een globale speler. Een speler met de ambitie om dé wereldwijde partner te worden voor een veilige wereld.

Gewaardeerde partner in veiligheid

Arbo Support heeft zich in de afgelopen dertig jaar ontwikkeld tot een gewaardeerde partner van ondernemingen in de petrochemie, chemie, olie en gas, infrastructuur en farma- & voedselindustrie. We hebben een goede naam opgebouwd bij internationaal opererende organisaties, maar ook bij mkb-bedrijven. Als geen ander weten onze adviseurs veiligheid en rendement met elkaar in balans te brengen. Die expertise en ervaring bieden we onze klanten ook als DEKRA.

DEKRA SE, het moederbedrijf van DEKRA, is een van de grootste test- en certificeringsbedrijven ter wereld. De onderneming heeft meer dan 45.000 medewerkers en de omzet in 2018 bedroeg 3,3 miljard euro. DEKRA heeft zijn hoofdkantoor in Stuttgart en is actief in meer dan 50 landen. DEKRA heeft in Nederland meer dan 900 medewerkers en een omzet van 126 miljoen euro. Daarmee behoren we ook in ons land tot de grootste test- en certificeringsbedrijven.

Toonaangevende experts

DEKRA’s geschiedenis begint met de auto: in 1925 werd de Deutsche Kraftfahrzeug Überwachungs- Verein e.V opgericht in Berlijn. Sindsdien werkt DEKRA aan het veiliger maken van de wereld – onderweg, op het werk en thuis. In de 95 jaar van haar bestaan is het bedrijf uitgegroeid tot een van ’s werelds toonaangevende expertorganisaties.

Klanten kozen in het verleden voor Arbo Support om haar kennis en kwaliteit, snelheid en service. Daar verandert niets aan. Als u zaken doet met DEKRA, kunt u blijven rekenen op advies en diensten van de hoogste kwaliteit. Dankzij de internationale DEKRA-organisatie met wereldwijde deskundigheid en ervaring kunt u bovendien profiteren van breed aanbod aan andere safety services. Wij staan voor veiligheid.