Afgelopen zomer werd Arbo Support overgenomen door DEKRA, één van ’s werelds grootste organisaties op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Voor Arbo Support biedt de overname grote kansen op internationaal vlak. Maar ook voor u biedt onze nieuwe verbinding met DEKRA extra mogelijkheden.

DEKRA is al meer dan 90 jaar actief op het gebied van veiligheid in vele verschillende branches, waaronder de automotive, industrie, ICT, de medische wereld en de markt voor consumentenproducten. Over de hele wereld testen, inspecteren en certificeren de experts van DEKRA de veiligheid op de weg, op het werk en thuis. Het bedrijf ziet veiligheid als een basisbehoefte van de mens. Daarom wil DEKRA in 2025 de global partner voor een veilige wereld zijn. Op www.dekra.com/en/vision leest u meer over DEKRA’s Visie 2025.

Met ruim 44.000 medewerkers en een omzet van 3,1 miljard euro heeft DEKRA activiteiten in bijna 70 landen, waaronder ook Nederland. Hier test, inspecteert en certificeert het bedrijf producten en bedrijfskritische installaties; audit en certificeert managementsystemen en organisaties en is tevens actief op het gebied van schade-afhandeling, procesveiligheid en arbeidsveiligheid.

Natuurlijk kunt u nog steeds bij ons terecht voor de diensten die u van ons gewend bent. Maar doordat Arbo Support onderdeel is geworden van DEKRA is onze portfolio op het gebied van veiligheid veel groter geworden. Zo hebben we nu experts en technische kennis op het gebied van procesveiligheid in eigen huis. DEKRA staat in deze markt al jarenlang te boek als betrouwbaar adviseur en specialist. Daarnaast bieden zij al meer dan 30 jaar diensten aan om branden, explosies en het onbedoeld vrijkomen van stoffen in de chemische- en procesindustrie te voorkomen.

Last but not least kunnen wij u helpen op het gebied van process safety management, testing en consulting. DEKRA heeft de technische skills en brede ervaring in huis die nodig zijn om u te ondersteunen met vraagstukken rondom procesveiligheid. Daar kunt u op vertrouwen!

Ga voor meer informatie naar: www.dekra.nl/nl/onze-dienstverlening/process-safety