HVK opleiding in Nieuwerkerk a/d IJssel (regio Rotterdam) start 26 maart 2013

Copla biedt reeds geruime tijd de Hobéon SKO erkende Hogere Veiligheidskundige (HVK) opleiding aan in Harderwijk en Appingedam (Groningen). Vanaf maart komt daar een derde locatie bij in de regio Rotterdam. Copla werkt hiervoor samen met Gelling Publishing.
De HVK opleiding in Nieuwerkerk aan de IJssel is identiek aan de opleidingen in Harderwijk en Appingedam. Allen zijn Hobéon SKO erkend en worden geheel in dagonderwijs verzorgd door Copla Opleiding en Training bv. De opleidingslocatie is bij Gelling Publishing. 

De posthbo-opleiding Hogere Veiligheidskunde is gericht op een integrale benadering van veiligheid in bedrijven en instellingen. In een kleine gemotiveerde groep cursisten (maximaal 14) leert men incidenten op het werk op structurele wijze te voorkomen en collega’s te motiveren veilig te werken. Voor toelating is een hbo-denk en/of werkniveau noodzakelijk. Voor afgestudeerde IVK-ers (Integrale Veiligheid) is de HVK een prima vervolgopleiding. Lees welke kansen de HVK biedt in onze gratis white paper.

Vraag de gratis white paper aan: HVK Opleiding voor IVK-ers

Kijk voor  aanvullende informatie over de HVK opleiding , data, kosten en online aanmelding op de website. Of neem contact op voor een persoonlijk opleidingsadvies. Bel 0341-430848 of mail naar info@copla.nl.