II-Mens en Werk is continue op zoek naar nieuwe manieren om veilig en gezond werken te stimuleren. De praktijk staat hierbij centraal. Daarom zijn ze gestart met de Radiozender Veilig Werken: een nieuw initiatief om praktijkvoorbeelden nog dichter naar mensen toe te brengen. Op de radiozender vindt u de komende tijd uitzendingen over werksituaties, persoonlijke ervaringen en voorbeelden uit de branche.

RI&E in de praktijk

Tijdens de eerste aflevering begint Mens en Werk bij de basis. De RI&E in de praktijk is de eerste stap om veilig en gezond te kunnen werken, risico’s te blijven herkennen en gericht maatregelen te treffen.Tijdens de aflevering duidt expert Rien van Laar de voordelen van een RI&E. Daarnaast deelt Jan Baaijens, projectleider bij Paree B.V. zijn ervaringen over de RI&E in de praktijk. In de afleveringen kunt u rekenen op tips, informatie en inspiratie.

 

De radiozender veilig werken

Als u benieuwd bent naar de ervaringen uit de branche, dan kunt u hier de eerste podcast veilig werken beluisteren. Dit is een radioprogramma speciaal voor vakmensen in de branche.

Bron: II-Mens en Werk