Datum:29 september 2016
Locatie: Landgoed en conferentiecentrum Zonheuvel te Doorn
Kosten: € 465,- per persoon ex btw
Hobéon-erkenning:1 punt

VROEGBOEKKORTING!
SCHRIJF IN VÓÓR 1 AUGUSTUS A.S. EN GENIET VAN EEN VROEGBOEKKORTING TOT MAAR LIEFST € 70,-.

Veiligheid verbeteren is een veranderingsproces. 70% van alle veranderprocessen mislukt. Wat kunnen we leren van de fouten en successen?

De opzet van dit congres is net even anders dan een regulier congres. Overal in het land worden bij bedrijven diverse successen geboekt bij het verder verlagen van ongevallen. Het doel van dit congres is deze successen een podium te geven zodat meer bedrijven hiervan kunnen profiteren. Daarnaast worden door middel van colleges door toonaangevende onderzoekers de laatste inzichten gedeeld.

Bekijk hier het officiële congresprogramma. 

Programma 29 september 2016

  • Dr. Ben Tiggelaar  over veranderkunde en veiligheid.
  • Prof. Tjeu Blommaert  over o.a. vertrouwen als bron voor een effectief risicomanagement en de invloed van ‘internet of things’ op veiligheidsmanagement.

Gevolgd door workshops van o.a.:

  • Workshop Shell/NAM: Hoe is het implementatietraject van Hearts and Minds bij de NAM verlopen? Wat waren de leerpunten bij het gebruik van deze tools?
  • Workshop Mindmarker : Hoe zorg je ervoor dat mensen na een gedragstraining niet terugvallen in hun oude gewoontes? Een innovatieve aanpak (o.a. succesvol toegepast bij KLM, Dupont USA, etc.). Deze aanpak maakt gebruik van o.a. handheld ICT oplossingen om de deelnemers gedurende een langere tijd effectief te ondersteunen bij het implementeren van het gewenste gedrag in hun dagelijkse praktijk.

Maar ook workshops van o.a. BASFFrieslandcampinaDekra en een workshop over topsport en veiligheid.

Dit congres is een initiatief van Copla, Gellingveiligheid en Safety Improvement Company.