Copla introduceert eendaagse Cursus Fittester
Op 18 september 2014 start de nieuwe Cursus Fittester bij Copla. De cursus is door Copla ontwikkeld in samenwerking met Avag en ProCare en bedoeld als voorbereiding op het theoretisch en praktisch examen voor fittester van de Avag.

De eendaagse Cursus Fittester is bedoeld voor diegene die regelmatig verschillende soorten fittesten (pasvormtesten) afneemt binnen bedrijven in de industriële sector. Dat geldt bijvoorbeeld voor veiligheidskundigen, preventiemedewerkers, kam-coördinatoren, externe fittesters of medewerkers van leveranciers van PBM. Bij de cursus wordt uitgegaan van minimaal MBO-niveau.

De kosten van de cursus bedragen € 495,– (excl. Btw). Lees meer over de Cursus Fittester op http://www.copla.nl/alles-over-pbm/cursus-fittester/

 

Ontwikkelingen rond fittesten
De brancheorganisaties Avag (voor pbm-leveranciers en -fabrikanten) heeft het initiatief genomen om fittesten voor gebruikers van adembeschermingsmiddelen in Nederland te introduceren.

 

De introductie ervan in Nederland loopt vooruit op de verwachting dat deze eis, net als bijvoorbeeld in Engeland, zal worden opgenomen in de Arbowetgeving of in de nieuwe normeringen rondom adembeschermingsmiddelen.

 

Copla heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een specialist in advies, opleiding en begeleiding rond veiligheid en toepassing van Persoonlijke Beschermingsmiddelen Middelen.
Voor alles over PBM bent u bij Copla aan het juiste adres. Zie voor meer informatie onze website
http://www.copla.nl/alles-over-pbm/