Arbo Support startte ruim 25 jaar geleden in Hoogvliet voor opdrachtgevers uit de directe omgeving. In de loop der jaren breidde ons werkgebied gestaag uit, maar de nadruk lag toch vooral op het westen van het land. De afgelopen jaren is echter duidelijk gekoerst om steeds vaker onze medewerkers ook ‘buiten de randstad’ in te zetten. Dat heeft nu geresulteerd in de opening, per 1 mei 2014, van twee nieuwe vestigingen.

MAASTRICHT

Vincent Grijfrath is geboren en getogen Limburger en sinds zes jaar werkzaam bij Arbo Support. In die zes jaar heeft hij er toe bijgedragen dat wij nu ook in het zuiden vaste voet aan de grond hebben en met een aantal vaste medewerkers een kring van tevreden opdrachtgevers bedienen.

Vincent vertegenwoordigt Arbo Support  vanaf 1 mei in de zuidelijke regio vanuit de Avenue Ceramique 221 te 6221 KX Maastricht en is bereikbaar via 06- 19 000 615 of via 043- 35 23 564

 

ZWOLLE

Bart Mutsters woont al vele jaren iets ten noorden van Zwolle en heeft de afgelopen jaren de belangen van Arbo Support in Noord en Oost Nederland uitstekend vertegenwoordigd. Zodoende hebben we daar nu inmiddels vele tevreden opdrachtgevers en een behoorlijk aantal medewerkers in vaste dienst.

Bart gaat de noordelijke en oostelijke regio van Nederland  bedienen vanuit ons kantoor te Zwolle aan de Dr. Van Deenweg 13 te 8205 BP Zwolle. Bart is bereikbaar via 06-20 958 699 of via 038-84 58 381.

 

Met deze twee nieuwe vestigingen is een volgende stap gezet in ons streven om opdrachtgevers door geheel Nederland goed te kunnen bedienen met onze dienstverlening op het gebied van Project Ondersteuning, Arbeidsveiligheidsadvies en Opleidingen.