download brochure Opleidingsbrochure-HVK-Arbosupport-online

Doel

Als Hogere Veiligheidskundige beschikt u over managementvaardigheden adviesvaardigheden en voldoende kennis en competenties. Deze aspecten staan centraal in onze Hogere Veiligheidskundige opleiding.

Door het volgen van de HVK opleiding bij DEKRA Opleidingen brengt u de veiligheid binnen uw bedrijf naar een hoger niveau! U krijgt nieuwe inzichten over het beheersen van veiligheidsrisico’s en leert hoe u veiligheid op een goede manier organiseert.

Bestemd voor

Deelnemers die u voor gingen

  • KAM managers/medewerkers;

  • Beleidsmedewerkers VGW/Arbo;

  • Preventiemedewerkers;

  • Veiligheidscoördinatoren;

  • (KAM) Adviseurs;

  • O.R. leden (Arbo commissie);

  • Kerndeskundigen;

Toelatingsvoorwaarden

Als vooropleiding is het vereist dat u beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding (of gelijkwaardig) met affiniteit voor techniek, of dat u beschikt over een MVK diploma, dan wel aantoonbare werkervaring.

Inhoud van de cursus

De HVK opleiding bestaat uit 36 lesdagen gedurende één vaste lesdag per week, gevolgd door het examen en scriptieverdediging. In de schoolvakanties worden de lessen opgeschoven. De accreditatie voor deze opleiding is toegekend aan Kader Opleidingen

Resultaat

Na de opleiding Hogere Veiligheidskunde wordt er van u verwacht dat u als professional, zowel intern als extern, ondersteuning kunt verlenen bij het beheersen van (veiligheid)risico’s.

De HVK’er zorgt dat de organisatie als geheel veilig werkt en de structuur biedt om veiligheid voor de werknemers te borgen. De veiligheidskundige is binnen uw organisatie als deskundige op het gebied van veiligheid actief. U bent een volwaardig gesprekspartner richting zowel opdrachtgevers als de Inspectie SZW.

Prijs open inschrijving 2019

15.750,00 De investering bedraagt € 15.750,- excl. btw. Dit is een all-in prijs en inclusief lesmateriaal, intensieve scriptiebegeleiding,